Foreninger

Odsherred Sportfiskerforening

image1.jpeg
image0.jpeg
Karoline Olsen juli vinder FB MD konkurrence OSF.jpg
Hornfisk2-820x547.jpg
Havørred på sten.jpg
Ordrup solnedgang.jpg
Sinnet med stor torsk Gule Rev._beskåret-tæt.jpg

Odsherreds Sportsfiskerforening dækker fysisk Odsherred, men har medlemmer fra et meget større opland. Du kan følge os, vores mangeartede aktiviteter og fiskeri lokalt på Facebook i vores venne- og medlemsgruppe https://www.facebook.com/groups/105402839498533, hvor vi opfordrer dig til at melde dig ind.

 

Vi bestræber os på at være en åben og imødekommende fiskeklub med plads til alle genre af lystfiskeri. Vi har i år 2023/24 særligt fokus på at tilbyde de mange nye piger og familier, der har fået smag for lystfiskeriet, en plads i foreningen.

 

Vandpleje

Vi arbejder aktivt med vandpleje i OSF, og vi er stolte af at bidrage med vandløbsrestaurering og fiskeudsætning lokalt. Du er velkommen til at deltage i vandplejearbejdet og selv gøre en forskel for miljøet.

 

Ture og arrangementer

Foreningen arrangerer mange aktiviteter med basis i klubliv og hygge. Du kan i klubhuset binde fluer med en af landets bedste fluebindere Jørn Mossin, du kan komme med på eksotiske ture i ind- og udland fx Ø-hop til danske øer, Norge, Færøerne og Gule Rev.

 

Makrel Festival/DM i makrel

Foreningen er vært for Makrel Festival. Tilmeld dig her: http://makrelfestival.dk/ og læs mere på Facebook: https://www.facebook.com/makrelfestival

 

Lammefjordskanalerne og Karpe Festival

Du kan købe dagkort her på siden. I påsken afholdes Karpe Festival, hvor gæster er velkomne. I Lammefjordskanalerne har vi en flot karpebestand med mange fisk imellem 5 og 10 kg. Ligeledes er der stabilt geddefiskeri. Du kan læse mere om fiskeriet her https://ny.o-s-f.dk/fiskevande/lammefjordskanalen/

 

Ørreddag

OSF er vært for 2 åbne kystkonkurrencer i forår og efterår. Her fiskes der efter havørred og hornfisk.

 

Fiskevande

Ud over Lammefjordskanalerne har foreningen egen fiskeret i flere lokale moser. Vi har partneraftaler og fiskeret og adgang til både på Tissø samt fiskeret i SU-fiskevande.

 

Medlemskab

Du kan melde dig ind i Odsherreds Sportsfiskerforening her på siden.


Foreningens båd

Vi har fået en båd, som vi bruger til ungdomsarbejde og til at udleje til vore medlemmer. I forbindelse med bådens anskaffelse og vores mange projekter med unge og juniorer i Odsherred Kommune, har vi modtaget generøs støtte af både Friluftsrådet og NordeaFonden.

Se mere om OSF på http://ny.o-s-f.dk/

 

Kontingentsatser 2023 og 2024 https://ny.o-s-f.dk/om-osf-hidden/medlemsskab/


Senior 740 kr. og 740 kr.

Ungdom (18-25 år) 590 kr. og 590 kr.

Junior 155 kr. og 155 kr.

Familie1 (samler alle aldre fra 2023) 880 kr. og 915 kr.

Pensionist 605 kr. og 740 kr.