Foreninger

Odsherred Sportfiskerforening

image1.jpeg
image0.jpeg
Karoline Olsen juli vinder FB MD konkurrence OSF.jpg
Hornfisk2-820x547.jpg
Havørred på sten.jpg
Ordrup solnedgang.jpg
Sinnet med stor torsk Gule Rev._beskåret-tæt.jpg

Odsherreds Sportsfiskerforening dækker fysisk Odsherred, men har medlemmer fra et meget større opland. Du kan følge os, vores mangeartede aktiviteter og fiskeri lokalt på Facebook i vores venne- og medlemsgruppe https://www.facebook.com/groups/105402839498533, hvor vi opfordrer dig til at melde dig ind.

 

Vi bestræber os på at være en åben og imødekommende fiskeklub med plads til alle genre af lystfiskeri. Vi har i år 2021/22 særligt fokus på at tilbyde de mange nye piger og familier, der har fået smag for lystfiskeriet, en plads i foreningen.

 

Vandpleje

Vi arbejder aktivt med vandpleje i OSF, og vi er stolte af at bidrage med vandløbsrestaurering og fiskeudsætning lokalt. Du er velkommen til at deltage i vandplejearbejdet og selv gøre en forskel for miljøet.

 

Ture og arrangementer

Foreningen arrangerer mange aktiviteter med basis i klubliv og hygge. Du kan i klubhuset binde fluer med en af landets bedste fluebindere Jørn Mossin, du kan komme med på eksotiske ture i ind- og udland fx Ø-hop til danske øer, Norge, Færøerne og Gule Rev.

 

Makrel Festival/DM i makrel

Foreningen er vært for Makrel Festival. Tilmeld dig her: http://makrelfestival.dk/ og læs mere på Facebook: https://www.facebook.com/makrelfestival

 

Lammefjordskanalerne og Karpe Festival

Du kan købe dagkort her på siden. I påsken afholdes Karpe Festival, hvor gæster er velkomne. I Lammefjordskanalerne har vi en flot karpebestand med mange fisk imellem 5 og 10 kg. Ligeledes er der stabilt geddefiskeri. Du kan læse mere om fiskeriet her https://ny.o-s-f.dk/fiskevande/lammefjordskanalen/

 

Ørreddag

OSF er vært for 2 åbne kystkonkurrencer i forår og efterår. Her fiskes der efter havørred og hornfisk.

 

Fiskevande

Ud over Lammefjordskanalerne har foreningen egen fiskeret i flere lokale moser. Vi har partneraftaler og fiskeret og adgang til både på Tissø samt fiskeret i SU-fiskevande.

 

Medlemskab

Du kan melde dig ind i Odsherreds Sportsfiskerforening her på siden.


Foreningens båd

Vi har fået en båd, som vi bruger til ungdomsarbejde og til at udleje til vore medlemmer. I forbindelse med bådens anskaffelse og vores mange projekter med unge og juniorer i Odsherred Kommune, har vi modtaget generøs støtte af både Friluftsrådet og NordeaFonden.

Båden er klar til at blive sat i havn i Nykøbing Sj. i 4. kvartal i år (2022)


Se mere om OSF på http://ny.o-s-f.dk/

 

Kontingentsatser 2021 og 2022 https://ny.o-s-f.dk/om-osf-hidden/medlemsskab/


Senior 725 kr. og 740 kr.

Ungdom (18-25 år) 580 kr. og 590 kr.

Junior 155 kr. og 155 kr.

Familie1 (flere over 18 år) 860 kr. og 880 kr.

Familie2 (betalende medlem over 26 år og øvrige under 18 år) 750 kr. og 765kr.

Familie3 (betalende medlem 18-26 år og øvrige under 18 år) 605 kr. og 615 kr.

Pensionist 590 kr. og 605 kr.