Foreninger

Lystfiskeriforeningen Binderup Aa

Binderup billede.jpeg

Lystfiskeriforeningen Binderup Aa

Lystfiskeriforeningen Binderup Aa råder over ca. 18 km. fiskevand i Binderup Å og har desuden fiskeret ved ca. 1,5 km. af Sønderup Å. Begge vandløb er på strækningerne stort set uregulerede og løber gennem to meget smukke ådale. Naturoplevelsen er en væsentlig del af at færdes langs disse vandløb.

Både i Binderup og Sønderup er der et godt, ja til tider fremragende, fiskeri efter havørred. Binderup Å var tidligere kendt for sin bestand af store bækørreder, og foreningen arbejder målrettet på at genskabe bækørredfiskeriet. Begge vandløb kan allerede nu i majfluesæsonen byde på et sjovt og spændende fiskeri.

Vi er 165 medlemmer i foreningen, men der er sjældent trængsel ved åerne og altid mulighed for at finde et sted at fiske uforstyrret af andre. Vi forventer, at medlemmer tager aktivt del i foreningens arbejde med at passe vores fire hytter, vedligeholde spange og overgange og deltage i vandløbsrestaurering.

Langs de fleste strækninger ryddes der stier, og vi har især ved hytterne gode muligheder for fiskere, der ikke er så godt gående.

Medlemmer har mulighed for at invitere gæster med til åen på et gæstekort, der kun kan købes af medlemmer.

En af vores hytter er indrettet til overnatning med fire køjesenge og kan bookes af medlemmer. Der er ikke vand og toilet.

Vi sælger ikke dagkort, og nye medlemmer optages kun ved henvendelse til formanden. Du kan finde mere information om kontingent, optagelse og fiskevand på www.lbaa.dk og http://binderupaa.dk