Foreninger

Viborg Lystfiskerforening

banner.jpg
banner1.jpg
DSC_0224.jpg
IMG_0905.JPG

Viborg Lystfiskerforening er en af landets store foreninger, ikke mindst når det gælder fiskemuligheder. Vi har ørrdfiskeri i mange åer omkring Viborg, vi har laksefiskeri i Vorgod å, og vi har sø-fiskeri i Hald sø og i Viborgsøerne.

Vi disponerer i dag over store dele af de mest attraktive ørredvandløb i landet, nemlig Simested å, Skals å, Fiskbæk å, Jordbromølle å, Karup å og Vorgod å. (Vorgod å er kun for medlemmer). I alt ca. 120 km fremragende fiskevand.


Et dag- eller ugekort til Viborg Lystfiskerforening gælder til alle disse åer minus Vorgod å, men der er nogle mindre strækninger, der er forbeholdt medlemmer. Klik på kortet nederst på siden og se, hvor du må fiske på et dag- eller ugekort. Kortkøbere må fiske på det meste af foreningens fiskevand, men medlemmer må fiske på det hele , så overvej at blive medlem. Så bliver du automatisk medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, som sender dig magasinet Sportsfiskeren 4 gange om året og i øvrigt arbejder meget aktivt for at forbedre fiskemulighederne i Danmark, både i åerne, ved kysten og på havet.

Vi sælger ikke dagkort til foreningens både.

Viborg Lystfiskerforening er en meget aktiv forening med omkring 400 medlemmer, de fleste fra lokalområdet men også mange fra den øvrige del af landet og nogle stykker fra udlandet, men vi har heldigvis så god plads, at der aldrig er tale om trængsel ved vores åløb.

Bemærk at ægtefæller og børn under 18 år må fiske gratis sammen med et medlem. Det er altså kun, hvis ægtefælle eller børn skal fiske alene, at I behøver at købe et familiemedlemskab.


Viborg Lystforening har fået interaktive kort, via google maps.