Nakskov inderfjord
Nakskov Sportsfiskerforening

Spredte skyer 23° C

Gå til produkter
Aborer, søren.jpg
Sæson: 01.01 til 31.12

Nakskov Sportsfiskerforening tilbyder medlemskab og dagkort salg til fiskeri i Nakskov Indrefjord.


Nakskov Sportsfiskerforening har siden 1944 haft fiskeretten i Nakskov Indrefjord. Nakskov Indrefjord har nok noget af landets bedste Aborre fiskeri, navnlig i forårs og efterårs månederne hvor Aborrerne trækker ind fra Nakskov Fjord, er fiskeriet helt i top, her er det ikke ualmindeligt at fange Aborre på kiloet, årligt bliver der fanget mange Aborre over det magiske kilo i fjorden, ofte med de største tæt på 2 kg. og tit og ofte flere om dagen, skulle man ikke være heldig at få fisk på kiloet kan man ofte på en god dag fange 50 til 100 Aborre, jo det er ikke uden grund at Nakskov Indrefjord blandt lystfiskere bliver omtalt som et af landets bedste Aborre vand.


Ved siden af det foryngende Aborre fiskeri er der også et godt fiskeri efter gedder for ikke at forglemme medefiskeriet om sommeren efter Brasen, Skaller, Suder og Karusser, så en tur i Nakskov Indrefjord går man aldrig fejl af.


Nakskov Indrefjord er et meget fremkommelig sted, og et rigtigt venligt familie fiskevand. Der er gode parkerings muligheder på Rødbyvej 66-70 4900 Nakskov med adgangs vej, lige ned til Nakskov Indrefjord. For fiskeri i Nakskov Indrefjord skal alle være medlem af Nakskov Sportsfiskerforening eller have indløst dagkort til foreningen. For mere info, besøg vores hjemmesiden www.nsf-nakskov.dk , og se da seneste fangstrapporter.


Vær opmærksom på regler for fiskeri i Nakskov Indrefjord. Se mere på www.nsf-nakskov.dk under information/regler

Hent vejledning

Fisketyper

Aborre
Brasen
Gedde
Karusse
Skalle
Suder