St. Vejleå - dagkort

korttype
DKK 50,00
Navn på køber:
Start dato:
Pris: DKK 50,00
 • Læs beskrivelse af fiskevand
  Fiskested:
  Fiskekortet giver adgang i St.Vejleå fra Gammel Køge Landevej og nedstrøms til udløbet ved slusen i Ishøj havn. Dog er det ikke tilladt at fiske på åens nordvestlige bred mellem fugletårnet og fodgængerbroen over åen ved Saltøvej. Dette er indført for at beskytte fuglene som lever i det store vådområde, som findes netop her. St. Vejleå er gennem de senere år blevet landskendt, på grund af det fantastiske aborrefiskeri i vinterhalvåret. Åen har dog meget andet at byde på, og kan give fine oplevelser året rundt. Der er bl.a. et fint medefiskeri i sommerhalvåret, hvor der bliver fanget flotte karper og karusser.

  Ishøj Sportfiskerklub

  Kvote-information:
  Fiskeri forbudt fra solnedgang til solopgang i perioden 15. sep – 30 apr. - Der må kun fiskes med en stang og kun med en krog på linen. (Medlemmer må fiske med to stænger i perioden 1. maj – 30.sep)

  Fangstbegrænsning:
  Der er "catch and release" på alle fiskearter i Store Vejleå, derfor skal alle fisk genudsættes.

  Adfærd og færdsel:
  For at beskytte fiskebestanden i St.Vejleå, er der indført en helårlig "fredning" af alle fiskearter. Derfor skal alle fisk genudsættes hele året. Der må gerne fiskes, men alle fisk skal behandles så skånsomt som muligt og hurtigst muligt genudsættes. Vadefiskeri er ikke tilladt. Aborre må ikke opbevares i keepnet. Fiskeri i og fra slusen er strengt forbudt. Der må ikke graves orm i området. Brug affaldsstativerne.

  Kontaktperson:
  Steen Lyngsø Kærgården 15 3.th. 2620 Albertslund Tlf: 22548185 lyngsoe@comxnet.dk

  Hjemmeside:

  Opdateret:
  07-11-2016 13:09:29

 • Se pdf af fiskevand
  Se vedhæftet pdf